Felnőtt tartalom book tag (Na, nem úgy!)

Köszönöm Gabriella Eldnek a kihívást, akinek csodás köteteit ITT tudjátok beszerezni, és mivel a durvaságfaktor ebben a book tagben elég magas, biztosan bekerül majd Jordan is a felsorolásba. 😀 Lássuk, mely kötetek érdemelték ki a helyet. 🙂

1. Melyik volt a legfelkavaróbb könyv, amit olvastál? 

Janne Teller Semmi című művét mondom ide, de leszűkítem a kört az éves olvasásaimra, mert mindig vannak felkavaró könyvek a listámon. Nem semmiért, mivel ha valami annyira megérint, hogy képes felzaklatni, akkor az kiérdemel nálam egy kiemelkedő helyet. Ez a kötet pontosan olyan volt, éppen ezért csak ajánlani tudom.

2. Melyik könyvben találkoztál olyan jelenettel, hogy olvasata után legszívesebben felkötötted volna magad? 

A Forbidden lezárása nagyon elkeserített, és annyira szomorú lettem, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal, sem más könyvbe belekezdeni jó darabig. Olvassátok el!

3. Melyik fantasy könyvnek találtad legbetegebbnek a világát? 

Na, ide jön Mark Lawrence Széthullott Birodalma, mert az számomra elég beteges volt. Főleg persze Jorg, de a többiek sem teljesen normálisak, ehhez pedig az egész világ hozzájárult. Még a befejezés várat magára, de biztos vagyok benne, hogy nem múlja alul magát a sorozat.

4. Melyik általad ismert szereplő szenvedett a legtöbbet fizikailag és hogyan? 

Kedves Gabriella Eld, ide jön a Remények Jordan számára, mert khm… nem akarok spoilerezni, de ennél nagyobb “emberi” roncsot nem igen lehetett volna csinálni szegénykémből. =(

5. Melyik általad ismert szereplőnek zúzták péppé az elméjét és hogyan? 

A Géplélekben Visser tiszteletest borzasztóan megnyomorítják, most arra nem emlékszem, hogy van-e benne péppé zúzás, de az eszét eléggé elveszti, így őt sorolnám ide.

6. Melyik könyvet ajánlanád az ellenségednek pszichológiai hadviselési manőverként? 

A Madarak a dobozbant. Az égvilágon semmi nem történik abban a kötetben, mégis olyan feszültség vibrált bennem végig az olvasás során, hogy nem bírtam lerakni. Pedig nem is tudtam, mitől félek, ahogy a szereplők sem. Igazi idegörlő kötet.

7. Melyik az a szereplő, akivel mintsem hogy találkozzál, inkább egy kiéhezett tengerimalacokkal teli verembe vetnéd magad? 

Jujj, hát a Pati (Remények Jordan számára)! Soha nem akarok vele találkozni!

4 thoughts on “Felnőtt tartalom book tag (Na, nem úgy!)

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .