Éjjeli napfény nyereményjáték

Még nekem sem volt szerencsém eddig a hamarosan megjelenő Éjjeli napfényhez, de az biztos, hogy én is el fogok menni megnézni a moziba! 😀 A Nap nap utánt is érdemes volt olvasni és nézni egyaránt, ajánlót hamarosan olvashattok róla a blogon. Most pedig nézzük, hogy miről is szól a Maxim Kiadó új kötete, amire belépőjegyet nyerhettek!

A 17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak. Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét. Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.

Az Éjjeli napfény Trish Cook azonos című bestsellere alapján készült, amely a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul.

A könyvbe az alábbi linken tudtok beleolvasni:
BELEOLVASOK

És itt tudjátok előrendelni 30% kedvezménnyel:
ELŐRENDELEM

Most 1 darab páros mozijegyet nyerhettek a premier előtti vetítésre, ami 2018. április 18-án, szerdán lesz 19 órától a 2-es teremben. Nagyon fontos, hogy a belépőjegyek helyhez kötöttek, a vetítés a Mi Mozinkban Óbudán lesz, így csak az vegyen részt a játékban, aki meg tudja oldani, hogy ott nézze meg a filmet!

És hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy esélyetek legyen megnyerni a páros belépőjegyet? Semmi több, mint hogy megírd nekem, milyen betegségben szenved Katie Price? Küldhetitek itt is, Facebookon, Instagramon vagy moly.hu-n, csak legyen megadva a valós nevetek, hogy tudjam, kit kell értesítenem, ha nyert. A játék szombat éjfélig (április 14.) tart, vasárnap hirdetek eredményt. Sok sikert mindenkinek!

Április 19-től nézhető a mozikban az Éjjeli napfény, amiből itt láthattok egy kis ízelítő:

Reklámok

7 thoughts on “Éjjeli napfény nyereményjáték

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.