Nyereményjáték Dragomán György könyvéért

Ez egy rendhagyó bejegyzés lesz, mivel nem szokásom nyereményjátékoknak külön bejegyzést szentelni. De mivel több új szabály is gátat szab a játékok hírverésének, így muszáj a Facebookról áttelepítenem ezeket a blog oldalára.

Először is szeretném minden kedves követőm figyelmébe ajánlani, hogy miután kedveltétek a Facebook-oldalt, a Követed fül alatt válasszátok a Megjelenítés elsőként lehetőséget. Így biztosan elér hozzátok minden új poszt, és nem maradtok le semmiről.

Én a nyereményjátékokat mindig saját pénzből rendezem, mert ezt látom a legjobb viszonzási lehetőségnek, amellyel megköszönhetem nektek ezt a rengeteg támogatást. Közelítünk az ezer követő felé a Facebook-oldalon, és persze nem a számok a lényegesek, de ez a folyamatosan növekvő tendencia azt mutatja nekem, hogy a blog is jó irányba fejlődik. Az idei évben újabb változásokat szeretnék eszközölni a Pergamenre hányt szavakon, többek között saját domaint, új designt, több kulturális tartalmat a könyvajánlók mellé – mivel úgy gondolom, nincs elég szó blogokon a színházi előadásokról – és még több kiadó megismertetését.

Ha nem tudtátok, most elárulom, hogy az idei évtől a Colorcom Kiadó csapatát is erősítem, így több colorcomos kötetet is bemutatok majd – akár megjelenés előtt -, illetve remélhetőleg tartalmas cikkeket is fogok tudni gyártani a könyvkiadásról.

Most pedig rátérek a bejegyzés lényegére, vagyis a játékra. Ez a kötet – Dragomán György A pusztítás könyve – már egy ideje várakozik a polcomon, és el is kezdtem olvasni, de sajnos nem tetszett a légköre, és nem tudtam elolvasni. Egyébként nagyon tetszik kívülről, és abban is biztos vagyok, hogy Dragomán György nagyon tehetséges írónk, éppen ezért szeretném, ha valaki boldog tulajdonosa lenne a könyvének. 🙂

Amit ezért tenni kell:

– Legyél kedvelője a Pergamenre hányt szavak Facebook-oldalának, ha még nem vagy

– Írd le kommentben (akár Facen, Instán, moly.hu-n vagy itt, a bejegyzés alatt), hogy miből írom a szakdolgozatom (nem kell teljesen pontosan, elég a téma)  – ehhez segítség EZ a bejegyzés vagy pedig az Instagram-oldalon is találtok egy képet, ami rávezet

– Ha van kedved, kövess Instagramon is (nem kötelező)

– Ajánld másoknak is a blogot (nem kötelező)

– Ha moly.hu-n is követsz, megköszönöm (nem kötelező)

– De a blog jobb oldali menüsorában is találsz egy követés gombot, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról (nem kötelező)

Ennyi lenne tehát, igazából csak két feladat, nem annyira nehezek szerintem, és a nyertest mindig a random.org segítségével sorsolom. Ezt a Facebook-oldalon fogom kihirdetni, de írok is az illetőnek. Játszani lehet egészen január 29-ig.

Reklámok

11 thoughts on “Nyereményjáték Dragomán György könyvéért

  1. A Gyűrűk ura mitológiájából írod.
    Fősulis koromban én is bejutottam az OTDK-ra, egy Ludas Matyi írói szótárral… Durva munka volt! Szóval tudom, milyen… 🙂 (És a Miskolci Egyetemen is tanultam 2 évet. Amúgy EKTF.)

    Kedvelik 1 személy

  2. A Gyűrűk ura mitológiájából. És követlek csaknem mindenhol, így ezt a pontot i kipipáltam 😀 A könyvvel már ideje szemezgetek, így most nagyon szurkolok, hogy nekem legyen szerencsém..

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.