Lakatos Levente-A pillangók ébredése (Szigor 2.)

covers_411444

Kiadó:
Oldalak száma:
350
Borító:
PUHATÁBLÁS
Kiadás éve:
2016

Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.

Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.

A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.

A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?

Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva – lépj be Szigor világába!

Szeretem az irodalmat.

Mikor elterveztem, hogy még a dedikálás előtt elolvasom a Szigor második kötetét, nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan bekebelezem az egészet. Sajnos, megint végeszakadt a talán még az elsőnél is izgalmasabb kötetnek, így megint következhet a várakozás.

A sárm több, mint egy helyes fizimiska, és még csak nem is az emberrel született tulajdonság, ugyanis azt az évek és a tapasztalat csiszolja fényesre.

Be kell valljam, féltem, hogy nem fog önálló kötetként funkcionálni ez a második rész, és hogy csak összekötőként szolgál majd a befejező rész előtt. De nem így lett. Megint meglepett Levente, és túltett minden várakozásomon. Ebben a részben Rodoszon vagyunk, és ez a kis kikapcsolódás nagyon kellett, nem csak a szereplőink, de az olvasók számára is. Az első 100 oldal idegtépő volt, mégis csalódott lettem volna, ha a na, ez Igor lesz, ő lesz! felkiáltásaimnál igazam van. Nagyon tetszett, hogy az első rész befejezése után kapott időt Liza az egyedülléthez. Számomra kissé elhajlott a karaktere egy komoly függőséggel szenvedő irányába, továbbra is várom, hogy valaki ráeszméljen erre és tényleg segítsen neki végre. De mindegyik szereplőnk megváltozott az eddig ismerthez képest, ki jobb, ki rosszabb oldal felé. Például Sándort nagyon nem kedveltem most, míg Elődről sok pozitív dolog derült ki és sokkal kedvesebb volt a szívemnek a ragaszkodása.

Míg a gyomrom az alkoholtól,a lelkem az igazságtól kavarog.

Igor is lejjebb adott a hidegségéből, és tetszett ez a romantikus oldala. Ezzel ellentétben Liza túl könnyen szakította meg az együtt töltött idejüket, aztán meg bőszítően döntésképtelennek bizonyult, mikor meggondolta magát. Az, hogy másokkal kavar, nem lenne nagy dolog, de az a hozzáállás már igen, hogy felőle bárki lehet a jelölt. Meggondolatlan, felelőtlen és sokszor úgy éreztem, hogy emiatt a komolytalansága miatt nem tudja érvényesíteni a jogos problémáit. Igor háttérsztorija viszont nagyon érdekes volt, az egész kötet alatt sokkal közelebb érezhettük magunkhoz őt, mint eddig valaha. Ebben a felállásban Liza volt az, aki felelőtlenül taposott mások érzéseibe.

Míg a nőknek a romantika leginkább a hangulatot jelenti, a férfiaknál időhúzást. A hangulat és az idő azonban nem ellenségek.

Persze voltak nagyon irritáló karakterek, de megismerhettünk néhány olyat is, akik színesítették a palettát. A brit pár és az általuk generált események annyira megleptek, hogy eltátottam a szám a váratlan fordulaton. Nagyon tetszett az egész esküvőjelenet. Erre végképp nem számítottam. Ahogyan a végkifejletre sem, Liza őrlődése közepette megint egy olyan villám csap az idilli események közepébe, ami mindent tönkretesz. Itt megint csak Lizát okoltam: ahogyan az első kötetben, most is csak az ő hülyesége miatt ment minden tönkre. Felbőszített az utolsó fejezet, nem értem, miért nem bír leállni és a boldogságot választani végre.

Párnák közt lotyó, társaságban pedáns feleség – ez az álomnő képlete.

Voltak nagyon izgalmas és hihetetlen jelenetek, idegtépő pillanatok és szívmelengető kedvességek. Sokkal többről szólt, mint a szexen alapuló kapcsolatokat taglaló erotikus regények, és most is ki kell emeljem, hogy a női szemszög nagyon hiteles. Ezen még mindig elcsodálkozom. Számomra felülmúlta az első kötetet A pillangók ébredése, és nagyon tetszett, hogy az alapsztori mellett mélyebb gondolatok, párkapcsolati elemezgetések is megjelentek, sokkal többet adott ezáltal a könyv, mint egy egyszerű romantikus történetet. /Ja, és imádom a borítót. Annyira elegáns és Szigoros ez is! :)/

Van-e értelme végigolvasni egy olyan könyvet, amelynek látod a befejezését? Pláne, ha az nem is boldog vég.

szikvszikvszikvszikvszikvszikvszikvszikvszikvszivkjh

10/9

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.