Not Safe For Work(NSFW) Book Tag

Több helyen is láttam már ezt a Book Tag-et, és mivel NA könyvek is gyakran megfordulnak a kezemben, így úgy gondoltam, legyen ez a következő, amit kitöltök.

covers_259954

1.Melyik az a könyv, aminek az olvasása közben nem szeretnéd, ha a szüleid rajtakapnának?

A Vetkőzik a tanú-t nem szívesen mutogatnám, bár attól, hogy sokat mutat a borító, még viszonylag ízléses is néhány másikhoz képest.

2.Nagy vihar van odakint és egyedül vagy otthon este. Melyik könyv ronthatna még jobban a helyzeten?

Miután sorozat. Én egyáltalán nem tudtam élvezni, és csak akkor venném a kezembe újra, ha rengeteg veszekedésre, esztelen megcsalások sorozatára vagy szenvedésre vágynék. Nem csak esős időben, de soha nem szeretném újraolvasni, mert lejjebb vitte az életkedvem.

3.Olvastál már el könyvet csak amiatt, amilyen pletykák keringtek róla?

Persze. Minden könyvválasztás előtt olvasok róluk véleményeket, értékeléseket, és mindeközben nagyon próbálom kerülni a spoilereket. Sokszor azért veszek a kezembe egy-egy könyvet, mert nagy siker övezi és mindenki róla beszél, de természetesen ez nem mindig van így. Ha úgy látom nem nekem való, akkor felőlem bármennyien szerethetik, nem fogom elolvasni.

4.Melyik volt a legzavarbaejtőbb romantikus/szex jelenet, amit valaha olvastál?752283._SY540_

Nem nagyon szoktam elképedni ilyesmin, sokkal inkább azon, amiket a szereplőkkel mondatnak egy-egy szexjelenet alatt. Néha homlok ráncolva olvasom tovább, és azon gondolkodom: ez valakinek tényleg bejön? Gondolok itt például a Blackstone-affér sorozatra.

5.Melyik könyv hatására kérdőjelezted meg az író épelméjűségét?

Sokszor kéretlenül eljátszok a gondolattal, hogy akkor most az írónő biztosan a saját vágyait vetíti ki, és arról ír, amit ő is szeretne megtapasztalni. Ugyanez eszembe jut, ha egy gyilkos szemszögéből ír az illető. Az viszont, hogy ennyire eltúlozzák a vonzalmat – pl. hozzáér a vállamhoz, rám néz vagy csak mellettem van és már fel is izgultam – elég nagy elvárás. Mindenki tudja, hogy az előjáték nem egy pillantásból áll, hát akkor ne áltassuk már az olvasót ilyenekkel, mert még elhiszi, és úgy fogja gondolni, hogy az ő szexuális élete nem működik jól.

6.Tettél már le egy könyvet, és hagytál befejezetlenül valamilyen tartalom miatt, ami túl sok volt neked?

Nem. Mint mondtam engem nehéz kihozni a sodromból, és ha egy könyvet nem fejezek be, akkor arról nem a túl nehéz tartalom tehet. Egy elmebeteg vérengzős, kibelezős történetét viszont nem biztos, hogy sokáig a kezemben bírnék tartani.

7.Melyik szereplőről vannak NSFW gondolataid?

Erre nem válaszolok. 😀

8.Mutasd meg a leginkább NSFW könyvborítót, amit valaha láttál!

bannedcover3 bannedcover4

Undorító mindkettő. Attól, hogy szexuális töltetű könyv, még nem kell orgazmust meg megkötözött nőt rakni a borítóra. Ezeket ki merné elővenni a buszon? 😀

covers_493covers_90053

És ez csak kettő. Kismillió olyan borító van, amin nincs más, csak egy segg. Persze női, bár ez a jobbik eset szerintem. Ha már segg, akkor legyen szép, ne valami megereszkedett izé. Bár a második nem rossz, azért nem kívánnék a polcomra egy ilyen kötetet. 😀

9.Olvastál már erotikus könyvet?

Igen.

seduced-in-the-dark-black-and-white

10.Találsz egy zsupszkulcsot. Melyik világba NEM szeretnél kerülni?

A sötét páros világát bármennyire is szeretjük sokan, azért abban mind megegyezhetünk, hogy SOHA nem szeretnénk átélni ezt. A második részben bőven beleláthattunk a szexrabszolgák életébe, és ez egyáltalán nem olyan szerencsés dolog, mint Livvie esete.

 

Reklámok

3 thoughts on “Not Safe For Work(NSFW) Book Tag

  1. Hahaha a Halaltancot a heven olvastam mindig, suliba menet… egyszer egy nenike, aki vagy 20 percig feltunoen a vallam folott olvasta a konyvet, elkezdte kitargyalni a baratnojevel, hogy ezek a mai fiatalok milyen konyveket kepesek a kezukbe venni xD

    Kedvelés

  2. Visszajelzés: NSFW könyves TAG - SelfMade.Black

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.